You mean the Dutchman is back?

[photo1]You mean the Dutchman is back?, dat is het antwoord dat F1News.nl vandaag via e-mail van Sauber kreeg. Wij stelden de vraag of Jos Verstappen volgend jaar mogelijk voor Sauber uitkomt en of Verstappen al met Sauber heeft gesproken.

“You mean the Dutchman is back?” zo begint Agnes Carlier zegsvrouw van Sauber. “Team Petronas Sauber, Credit Suisse, Red-Bull, en Petronas zijn zeer tevreden over de prestaties van Nick Heidfeld en Felippe Massa. Ze hebben dit jaar al negen punten gescoort, dat is zeker niet slecht.”

Daarmee maakt de zegsvrouw in ieder geval duidelijk dat Sauber zeer tevreden is met zijn huidige coureurs en dat de beide coureurs dit seizoen in ieder geval afmaken. Over volgend jaar is echter nog niets bekend, de contracten met beide coureurs lopen af.

“Voor midden Augustus kan ik je helaas nog niets vertellen over onze coureurs keuze voor volgend jaar. Maar onze teambaas Peter Sauber weet natuurlijk wie er beschikbaar is en tegen welke prijs.”

[photo2]Verstappen lijkt dus nog niet helemaal uit beeld te zijn. Bij Sauber lijkt Verstappen in ieder geval een kansje te maken als een van de huidige coureurs besluit zijn contract niet te verlengen.

Daarbij moeten we echter niet uit oog verliezen dat er meer kapers zijn. Naar het schijnt heeft Sauber ook interesse in Gaincarlo Fisichella en Alexander Wurz.