Youtube en USF1?

Het USF1-team heeft laten weten met een sponsorpakket te komen van de 21e eeuw. In de Amerikaanse media wordt druk gespecululeerd, het nieuwe Formule 1- team zou Youtube.com wel eens kunnen presenteren als sponsor.

Een van de oprichters van Youtube.com, Chad Hurley, was aanwezig bij de Britse Grand-Prix. Peter Windsor van USF1 sprak openlijk over de ontmoeting:
“Ik ben in Engeland voorgesteld aan Hurley, we hadden een leuk gesprek. En wie weet? We gaan de komende weken met USF1 met veel aankondigen komen. We gaan de identiteit van alle onze investeerders bekend maken.”

“Natuurlijk is het budgetlimiet verdwenen maar dat zorgt niet voor problemen. Elk team kan zoveel geld uitgeven als hij wil, wij denken minder geld nodig te hebben dan de andere teams. Alle teams gaan de komende jaren minder uitgeven, voor ons is dat makkelijker. Door ons team anders te leiden, en vanaf de basis te beginnen, denken wij geld te besparen.”

“We geloven in de 21e eeuw en de Amerikaanse filosofie en technologie, ik denk dat ons dat veel voordeel gaat opleveren.”

Loading