Albers bijna rond met manager Hakkinen

[photo1]Christijan Albers lijkt nagenoeg te zijn met een nieuwe manager. De naam van deze manager is Didier Coton. Coton behartigd de belangen van verschillende coureurs waaronder Williams F1 coureur Alexander Wurz en tweevoudig Formule 1 wereldkampioen en DTM coureur Mika Hakkinen.

De Fransman Coton en Albers hebben elkaar ondertussen al diverse malen ontmoet.
“Ik respecteer hem en hij is zeer professioneel”, aldus Albers. “We hebben elkaar al enkele malen ontmoet maar er is nog niets getekend. We hebben geen haast, we willen eerst een vertrouwensband opbouwen.”

Albers is momenteel bezig met een schikking met het Spyker F1 team. Daarna wil de Nederlander op zoek naar een nieuw team.

Corton is eigenaar en oprichter van Aces Management. Coureurs die door Aces Management behartigd worden zijn Mika Hakkinen, Oliver Panis, Enrique Bernoldi, Alexander Wurz, Nicolas Lapierre, James Rossiter, Roger Yasukawa, Philip Giebler, Patrick Lemarie, en Cristiano da Matta.

Het bedrijf heeft een speciale afdeling in de Verenigde-Staten. Fernando Paiva, een ex-werknemer van Minardi behartigd daar de belangen van de coureurs.

Tijdens de DTM-race op Zandvoort werd Albers bij het Mercedes motorhome voor het laatst gezien met Coton.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading