Alex Yoong onder druk

[photo1]Alex Yoong maakt moeilijke tijden mee, nadat hij zich gister voor de tweede maal dit seizoen niet kon kwalificeren is er in Maleisië opnieuw kritiek geuit.

Na de kwalificatie pakte Yoong meteen het vliegtuig naar Maleisië. Volgens Yoong was de bolide instabiel bij het aanremmen van de bochten en kon hij zich daardoor niet kwalificeren. Volgens diverse media in Maleisië was Yoong echter gewoon te langzaam.

Stoddart diende nog een verzoek in om Yoong toch te laten starten, de FIA wees dit verzoek af omdat Yoong geen grote problemen kende.

De grote sponsoren van Yoong beginnen langzaam te morren, het bedrijf Magnum uitte al kritiek. Echter het bedrijf gaf later een persbericht uit niet van plan te zijn te stoppen met KL Minardi Asiatech te sponsoren.

Stoddart hield Yoong vandaag de hand nog boven het hoofd, volgens Stoddart had Yoong zich zonder de remproblemen makkelijk kunnen kwalificeren.

Naar het schijnt hebben de sponsoren van Yoong zich nog niet aan de uitbetalingen gehouden. Minardi zou nog maar 2 miljoen Dollar van de afgesproken 20 miljoen hebben ontvangen.

Yoong staat dus onder de druk, de Maleisiër kan het zich niet permitteren om zich nogmaals niet te kwalificeren. Dan zou het wel eens snel afgelopen kunnen zijn met de loopbaan van Yoong.

Loading