Arrows mist België maar is nog niet faillet

[photo1]Opnieuw staan de vrachtwagens van Arrows nog in Engeland, Orange Arrows lijkt opnieuw een Grand-Prix te gaan missen. De vrachtauto’s moeten voor morgenavond aanrijden, dat lijkt echter zeer onwaarschijnlijk.

De besprekingen tussen Craig Pollock en Arrows lijken te zijn vastgelopen. De investeerdersbank Morgan Grenfell die een belangrijk aandeel in het team heeft lijkt niet akkoord te gaan, als men akkoord gaat moet de bank immers 100 miljoen Euro verlies afschrijven.

Morgen Grenfell heeft nu een rechtzaak tegen Arrows aangespannen om de 100 miljoen Euro terug te krijgen. Zolang deze rechtzaak boven het hoofd van Arrows hangt zou niemand het team willen kopen. Het opzetten van een nieuw team is dan immers veel goedkoper.

Dan is er ook nog Cosworth, Arrows kan deze rekening niet betalen. Als Arrows deze rekening wel betaald zullen alle schuldeisers ook geld gaan claimen.

Nu is het wachten op 10 september dan zal er waarschijnlijk een liquidatie over Arrows worden uitgesproken, dan word er ook een curator aangesteld. De inboedel van het team met de bijhorende startbewijzen kan dan worden geveilt.

Iedereen kan dan op het team team bieden, ook Tom Walkinshaw. Het team kan dan in Italië weer aan de start staan, als het echter net zoals met Prost Grand-Prix gaat, dan start het team nooit meer…

Loading