B.A.R populair bij sponsoren

[photo1]De goede prestaties van B.A.R zijn niet onopgemerkt gebleven bij diverse grote bedrijven. De Formule 1 renstal van Jenson Button en Takuma Sato is momenteel met diverse bedrijven in onderhandeling over sponsoring van het team voor volgend seizoen. Het budget van B.A.R lijkt volgend jaar dan ook aanzienlijk te stijgen.

De grootste sponsor waar B.A.R momenteel mee onderhandeld is ongetwijfeld Pioneer. De elektronicagigant was de afgelopen seizoen sponsor van Jaguar maar wil zich nu aan een andere renstal verbinden. Pioneer zich graag associeerden met de opwaartse spiraal waar B.A.R zich momenteel in bevindt.

Daarnaast praat B.A.R ook met het Whisky merk Johnny Walker. Deze Whisky stokerij zou ook in gesprek zijn met McLaren, bij McLaren zal er echter fors meer betaald moeten worden. Ook het Japanse bedrijf Epson en een consortium van enkele Chinese bedrijven.

Vorige week zag B.A.R sponsor weliswaar Brunotti afhaken maar deze Nederlandse kledingfabrikant sponsorde voor “slechts” 1 miljoen Euro per jaar. Dit is een schijntje in de wereld van de Formule 1.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading