Barrichello en Button ook in 2008 bij Honda

[photo1]Honda racing heeft bekend gemaakt dat ze ook in 2008 met Rubens Barrichello en Jenson Button aan de start staan. Het team wil profiteren van de stabiliteit en de ervaring van beide rijders om de 2e helft van 2007 goed af te sluiten en een succesvol 2008 te beleven. Button gaat zijn 6e jaar in bij het team en Barrichello zijn 3e.

Button: ” We zijn nog steeds erg gefocust op dit seizoen. Ik ben erg blij met mijn kans voor 2008. 2007 is zeer frustrerend maar over de laatste paar races zien we wat verbetering. Elk team heeft zijn goede en slechte tijden en ik heb er veel vertrouwen in dat onze problemen achter ons liggen en dat volgend jaar erg goed lijkt.”

Barrichello: “Ik ben erg blij om te mogen bevestigen dat ik ook in 2008 bij Honda blijf. Toen ik in 2006 kwam was het de opzet om een lange relatie te beginnen met het team. 2007 was tot nu toe ontzettend zwaar maar ik geloof dat we weer de goede kant opgaan. Jenson en ik hebben een supergoede band met elkaar en stabiliteit is de sleutel naar een uitdaging in 2008. Nu moeten we nog 8 races en daar focusen we ons nu op.”

Edwin Scholten
F1News.nl

Loading