Baumgartner tekent

Zoals verwacht heeft Vandaag de 22-jarige Hongaar Zsolt Baumgartner een contract getekend bij het team van Minardi. In het seizoen 2004 zal hij de teamgenoot zijn van de eerder bevestigde ItaliaanGianmaria Bruni.

“Voor mij is kerstmis vroeg gekomen dit jaar”, aldus Zsolt Baumgartner. “Die twee Grand-Prix van dit jaar hebben me doen besluiten dat ik Formule 1 wilde rijden. Het is een droom die waarheid word als denk ik dat ik het nu nog helemaal goed besef.”

“Ik wil Paul Stoddart en mijn manager Thomas Frank graag bedanken”, zo gaat Baumgartner door. “Het is een enorme uitdaging om voor Minardi te gaan werken. Ik wil zo snel mogelijk beginnen zodat ik goed voorbereid ben. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen”

Voor Christijan Albers zit de deur nu bij Minardi op slot. De Larenaar heeft echter nog een contract met Mercedes en zal volgend seizoen weer DTM gaan rijden. Er zijn nu nog twee stoeltjes over in de Formule 1, beiden bij Jordan. Hier zijn onder andere Jos Verstappen, Nick Heidfeld, Allan McNish en Ralph Firman voor in de race.

Loading