Damon Hill voor Minardi in actie

[photo1]De wereldkampioen Formule 1 van 1996 Damon Hill zal op 11 augustus achter het stuur kruipen van een Formule 1 bolide. Dit keer zal het echter geen Williams, Arrows, of Jordan zijn maar een two-seater van Minardi.

Minardi organiseert dit jaar opnieuw een dag op het circuit van Donnington. Minardi doet dit om fans de gelegenheid te geven om meer van de Formule 1 te zien.

Het hoogtepunt van de dag zal dit jaar de two-seater race zijn, in de deze two-seater race starten maar liefst 6 bolides. Damon Hill zal een van deze two-seaters besturen, teambaas Paul Stoddart kruipt ook achter het stuur. De overige vier coureurs zijn nog niet bekend.

“Dit is de kans om iets terug te geven aan de fans” aldus Paul Stoddart. “Ons team is van de fans, en wij geven de fans de mogelijkheid om tegen betaalbare prijzen van de Formule 1 te ruiken, te zien, en te voelen.”

[photo2]”De pitstraat is open, fans kunnen ons en de coureurs ontmoeten. Ook kunnen ze de bolides en garagas van dichtbij bekijken.”

Andere publiekstrekkers zijn de Minardi PS01 van vorig jaar die een aantal ronden zal rijden. Tevens zullen er pitstop demonstaties worden gegeven.

Loading