Davidson krijgt Jordan test

[photo1]Dinsdag na de Grand-Prix van België zal B.A.R testcoureur Anthony Davidson op het circuit van Silverstone in een Jordan testen. De Brit wil een goede indruk achter laten bij het team waar hij volgend jaar graag voor wil racen.

Davidson testte de afgelopen jaren bij B.A.R waar hij een zeer goede indruk achter liet. De coureur wil nu racen maar de kans lijkt zeer klein dat B.A.R hem deze kans volgend jaar geeft. Davidson is dus op zoek naar een team waar hij volgend jaar Grand-Prix kan rijden, Jordan is zeer geïnteresseerd in zijn diensten.

Enige probleem is dat Davidson nauwelijks sponsoring heeft. Het is dan ook niet geheel onlogisch dat Jordan Davidson nu al laat testen. Davidson komt door de test in de belangstelling te staan en de zoektocht naar sponsoren zal ook makkelijker worden als de Brit tijdens de test een goede indruk achterlaat.

Naast Davidson heeft Jordan ook interesse in Christijan Albers en praat het haar huidige coureurs. Daarbij speelt ook een rol dat Jordan wordt gesponsord door Benson & Hedges, zij zien graag een Brit in de auto zitten volgend jaar. Jordan voldoet mogelijk aan deze eis om de sponsoring voor 2006 veilig te stellen.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading