Di Grassi naar Manor?

Lucas di Grassi maakte een goed kans om volgend jaar voor Manor F1 in de Formule 1 te debuteren. Di Grassi, onder contract bij Renault, maakt echter ook nog kans om Romain Grosjean te vervangen.

“Ik heb in mijn jaren bij Renault veel geleerd”, aldus Di Grassi in autosport. “Ik zou graag willen debuteren voor ze in de Formule 1, de keus voor tweede coureur is nog niet gemaakt. Naast Renault praat ik ook met Manor F1, een serieuze optie.”

Di Grassi testte dit jaar voor Renault. Eind vorig jaar testte de Braziliaan al voor Honda maar zag alle hoop op een stoeltje vervliegen toen de Japanners zich plotseling terugtrokken uit de Formule 1. Manor zie Di Grassi als een veelbeloven nieuw team.

“Manor F1 heeft op dit moment de beste papieren voor me in handen. De aspecten techniek, financieel, en marketing steken bij het team goed in elkaar. Ze hebben een goed pakket en iedereen is serieus ingesteld, ze willen er 110% voor gaan. Aan het einde van het seizoen zal ik weten of ik er in 2010 echt bij ben.”

(pg)