Doornbos met Minardi naar Monaco aan de maas

[photo1]Het is een droom voor iedere coureur, maar Minardi’s kersverse debutant Robert Doornbos gaat het op 07 augustus aanstaande al in zijn prille carrière beleven: In zijn eigen F1-bolide door de meest aansprekende straten van zijn geboorte- en woonplaats Rotterdam racen!

‘Monaco aan de Maas’ is een demonstratie en parade van internationale race-auto’s en coureurs uit de hoogste raceklassen. Op het tijdelijke stratencircuit door het centrum van de grootste havenstad ter wereld zal Robert Doornbos op zondag 07 augustus aanstaande het bomvolle dagprogramma rond de klok van 16:00 uur afsluiten met een spectaculaire demonstratierun in zijn eigen Minardi-Cosworth Formule 1 bolide!

Naast de geplande demonstratie zal Doornbos ook de gehele dag aanwezig zijn op de paddock nabij NS-station Blaak waar iedereen ruim de mogelijkheid zal krijgen om Nederlands nieuwste Formule held in eigen persoon te ontmoeten, hem persoonlijk vragen te stellen, gezamenlijk foto’s te maken en uiteraard handtekeningen te verzamelen.

Robert Doornbos: “Top dat Rotterdam nu ook kan genieten van een eigen F1 spektakel en natuurlijk een eigen F1-coureur! Ik kan niet wachten om op 07 augustus in de Minardi over de Coolsingel, Hofplein en Mariniersweg te rijden. Het voelt dus voor mij ook echt aan als ‘Monaco aan de Maas’: in de straten waar ik normaal alleen rijdt in mijn privé-auto, kan ik nu in mijn Minardi ‘flat out’ gaan! Ik ben van plan om er een spektakel van te maken dat zijn weerga niet kent, en hoop dus dat jullie mij massaal komen toejuichen!”

Bron: InsightF1 Motorsport Report

Loading