Doornbos toch naar Zandvoort, Stoddart niet blij

[photo1]Robert Doornbos zal aankomend weekend tijdens de DTM op Zandvoort toch in actie komen. Terwijl teamgenoot Albers zich in de Minardi PS05 zal richten op het verbeteren van het ronderecord zal Robert Doornbos passagiers rond rijden in een roze Minardi two-seater.

“Met de roze Formule 1 bolide willen we wereldwijd de aandacht op ons vestigen, een statement afgeven”, aldus Robert Doornbos. “En roze valt nu eenmaal goed op! ”

Met de roze bolide wordt sponsor CO2, dat investeert in bomen op Costa-Rica, vooral in het zonnetje gezet. De plannen voor deze roze Formule 1 bolide werden door het Doornbos kamp bedacht en naar buiten gebracht voordat Minardi teambaas Paul Stoddart op de hoogte was gesteld. Stoddart was hier absoluut niet over te spreken en uitte zijn onvrede in de Telegraaf.
“Nooit zal ik toestaan dat onze bolides roze worden gespoten, dat wil ik heel duidelijk stellen”, aldus teambaas Paul Stoddart. “Als ik dit vanaf het begin had geweten, waren we nooit in deze problemen verzeild. Er is een volwassen fout gemaakt en die zullen we op een volwassen manier moeten oplossen.”

Inmiddels lijkt de fout te zijn opgelost. Doornbos lijkt gewoon in een roze two-seater Minardi in actie te komen tijdens het DTM weekend op Zandvoort, publiciteit is voor Stoddart en zijn renstal immers ook levensbelang.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading