Duke videobanden in de webshop

Duke videos, wie kent deze videobanden niet? Vanaf heden zijn deze prachtige videobanden ook in onze shop te verkrijgen. Het gaat hier om 4 videobanden uit de champions serie van Duke, prachtige biografieën van de legendarische coureurs James Hunt, Juan Manuel Fangio, Jim Clark, en Graham Hill. Het leven van de coureurs wordt per biografie op een fantastische manier, zoals dat alleen door Duke gemaakt kan zijn, in beeld gebracht.

James Hunt biografie
De James Hunt biografie bestaat uit prachtige beelden uit het gehele leven van James Hunt. Hunt verteld zelf, in een exclusief interview dat vlak voor zijn dood in 1993 werd opgenomen, over zijn loopbaan. Ook anderen komen aan het woord, kortom een uniek document voor de autosportliefhebber!

Jim Clark biografie
Het leven van de legendarische Schot Jim Clark die in 1968 op het circuit van Hockenheim om het leven kwam word op deze videoband op een unieke manier in beeld gebracht. Clark won 27 van de 72 Grand-Prix waaraan hij deelnaam, een percentage dat alleen verbeterd is door Fangio en Ascari. Clark was absoluut de beste coureur uit zijn tijd, hij werd twee maal wereldkampioen, in 1963 en 1965. Deze videoband moet door de echte fans gezien zijn!

Juan Manuel Fangio
Fangio had slechts 10 jaar nodig om voor Alfa Romeo, Ferrari, Maserati, en Mercedes vijf wereldtitels te behalen. In deze biografie herleven de tijden uit de jaren ’50 van de legendarische Fangio. O.a. prachtige beelden uit de vroege jaren van de Formule 1 waarbij ook Silver Arrows in beeld komt

Graham Hill
De Engelsman Graham Hill die in 1976 bij een vliegtuigongeluk om het leven kwam is zeker één van de sympathiekste wereldkampioenen ooit geweest. Hill werd in 1962 en 1968 wereldkampioen en is de vader van Damon Hill die in 1996 wereldkampioen werd. Hill begon als technicus bij Lotus en ging Grand-Prix rijden toen Lotus in 1958 Formule 1 ging rijden. In de komende 15 jaren startte Hill in 176 Grand-Prix, won Le Mans en Indianapolis, en won 14 Grand-Prix! Deze fantastische biografie laat de dieptepunten en de hoogtepunten uit de carrière van Graham Hill zien. Op deze videoband zie je exclusieve beelden die nog niet eerder te zien waren, zijn vrouw Bette Hill en zoon Damon Hill komen ook aan het woord.

Bestel deze videobanden nu in de F1News.nl webshop, nu voor slecht 24,95 euro per band!