Fisichella spreekt

[photo1]Gaincarlo Fisichella heeft contact gezocht met zijn team om een persbericht uit te geven. Fisichella wil graag reageren op de geruchten die zich de laatste dagen de ronde deden over zijn toekomst bij Jordan.

“Er zijn geruchten geweest dat ik niet blij zou zijn bij Jordan” aldus Fisichella. “Ik heb deze uitspraken gedaan, maar de pers heeft alles heel erg opgeblazen. Jordan werkt erg hard aan de auto, en doen er alles aan om het mij naar mijn zin te maken.”

“Ik ben blij dat met de Jordan EJ13, er is zeker nog ruime voor verbetering. Ik sta 100% achter het team om de auto de komende Grand-Prix te verbeteren. Ik vind het jammer voor het personeel van Jordan dat ze moesten lezen dat ik niet tevreden was, dit is dus niet het geval. Er is maar één team voor me op dit moment, en dat is Jordan.”

Een ding is duidelijk, Gaincarlo Fisichella is beter op het circuit dan in de media. Zijn nieuwe manager Enrico Zanarini zal Fisichella in deze situatie hebben ondersteund, de Ex-manager van Eddie Irvine moet Fisichella volgend jaar immers ook nog ergens onder brengen.