Frenten naar Sauber? — Update —

[photo1]Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Heinz Harald Frentzen voor Sauber zal gaan uitkomen. Frentzen tekende vanmiddag een contract voor de rest van dit seizoen, tevens tekende hij een contract voor 2003 bij het Zwitserse team.

Felippe Massa is op staande voet ontslagen. Frentzen is dus niet lang werkloos geweest, vanmorgen werd zijn contract om 9.00 ontbonden. Peter Sauber besloot meteen zijn vakantie af breken, tegen de middag kwamen de Zwitser en Frentzen tot een akkoord.

Frentzen reed van 1994 tot 1996 al voor het team van Sauber. Frentzen was elk jaar de betere rijder van het team en scoorde 29 punten en het eerste podium voor het team. Sauber is altijd een bewonderaar gebleven van het talent van Frentzen. Nu Frentzen weer vrij op de markt kwam twijfelde Sauber dan ook geen moment.

Wie Frentzen opvolgt bij arows is nog onbekend. De mogelijke kanshebbers zijn Bourdais, die onlangs heeft getest voor Arrows, Gaston Mazzacane, Tomas Enge, Christijan Albers, en zelfs Jos Verstappen.

— Update —

Een woordvoerdster van Sauber kan het bericht nog ontkennen nog bevestigen. Agnes Carlier liet ons zojuist weten dat Sauber pas in de laatste week van augustus over de coureurs beslist.

Tevens laat Sauber weten dat Heidfeld nog niet heeft getekend, beide partijen willen de optie lichten. Dit kan echter pas in een later stadium van dit jaar, Heidfeld is dus 100% zeker van zijn stoeltje.

Loading