Honda ontkent Alonso geruchten

[photo1]Gisterenavond meldden diverse media dat Fernando Alonso een bezoek zou hebben gebracht aan de Honda F1 fabriek in Engeland. De persdienst van Honda was er vandaag als de kippen bij om het bericht te ontkennen, Fernando Alonso zal volgend jaar niet voor Honda rijden.

Volgens de persvoorlichters van Honda is Alonso zelfs niet op de fabriek geweest en is er zelfs niet met de tweevoudig wereldkampioen gesproken. Alonso zou volgens de geruchten Rubens Barrichello vervangen, Barrichello zou op zijn beurt naar Super Aguri F1 verkassen. Volgens Honda bevestigde nogmaals dat Jenson Button en Rubens Barrichello voor volgend jaar al vast gelegd.

Vooralsnog is Alonso nog altijd het gespreksonderwerp in de Formule 1. De grote vraag blijft waar Alonso volgend jaar naar toe gaan. De teams van Renault en Red Bull lijken de meest voor de hand liggende opties te zijn. Niets kan echter zo snel veranderen als de Formule 1, dus wie weet komt er alsnog een verrassende transfer? Wij houden je in ieder geval op de hoogte!

Loading