Interesse voor Honda

[photo1]Het Honda team is, zoals bekend, hard op zoek naar een koper. Een aantal namen zijn inmiddels uitgelekt. Ze werd gisteren bekend dat David Richards, de baas van Prodrive, momenteel in het Midden Oosten speurt naar investeerders. Maar er is weer een nieuwe potentiele koper op de kust. En niet de minste. De steenrijke Mexicaan Carlos Slim. De 68-jarige Slim, eigenaar van telecom gigant Telmex en de op één na rijkste man ter wereld, bracht vorige week een bezoek aan Honda’s F1 hoofdkantoor.

De prive helikopter van de Mexicaan was te groot om te landen op het heli platform, en dus moest de hele parkeerplaats ontruimd worden voor een landing, zo is te lezen in de Britse krant The Sun. Indien Honda door Slim zou worden overgenomen zou dat in ieder geval een goede kans zijn voor Bruno Senna om zijn debuut te maken in de F1. De neef van Ayrton wordt namelijk gesteund door Telmex dochter Embratel.

Ook Force India eigenaar Vijay Mallya heeft interesse, alsmede de puissant rijke Griek Achilleas Kallakis. Team chef Nick Fry meldde dan ook: “We hebben aan belangstelling zeker niet te klagen. Daarom zijn wij ook nog steeds druk bezig met de auto voor 2009. Want als het zover komt willen we geen achterstand op hebben gelopen. In Melbourne moeten we er klaar voor zijn”.

Loading