Jackie RC brengt glamour van Formule 1 naar Rotterdam

[photo1]Het spektakel brachten de Formule bolides van Minardi en Williams gisteren in de straten van Rotterdam, de glamour die onomstotelijk met de Formule 1 verbonden is was gisteren te vinden in Jackie RC. In de Rotterdamse club werden de coureurs, een groot aantal bekende Nederlanders, en aanhang gisteren met veel glamour en stijl ontvangen.

Met moderne muziek, luxe versnaperingen, en een fantastische sfeer lijkt het erop of Jackie RC zich niet aan Rotterdamse Maasboulevard bevind maar in de straten van Monaco.
“Helemaal fantastisch hier natuurlijk” zegt Robert Doornbos. “Vandaag is echt ongelofelijk. Zoveel mensen die zijn komen kijken. Een paar jaar geleden reed ik hier nog met mijn scootertje over de Coolsingel en nu staat het vol van de mensen om naar mij te komen kijken. Een fantastische dag die perfect georganiseerd werd.”

Naast Robert Doornbos is zijn teamgenoot Christijan Albers ook aanwezig. Ho Ping Tung
en Nelson Piquet junior en ex-Formule 1 teambaas Eddie Jordan vermaken zich ook zichtbaar in de Rotterdamse club. Ho Ping Tung gaf vandaag niet alleen een demonstratie in Rotterdam maar reed ook nog een Formule 3 race in Duitsland. De race verliep teleurstellend voor Tung maar het feestje in Jackie RC wilde de coureur niet missen. Tung vertrok na de race dan ook zo snel mogelijk naar Rotterdam.

[photo2]In de club proeft alles naar de sfeer van de Formule 1, voor de ingang bevind zich een Minardi en in de club hangt een heuse Jordan Formule 1 bolide. Naast de bekenden uit de racewereld zijn er natuurlijk ook de bekende Nederlanders die de Formule 1 afterparty niet links lieten liggen. Gordon, Winston Post, Rosanna Lima, Martijn Krabbé waren allen van de partij.

Het feest wordt op opgesierd door 20 heuse pitspoezen die tijdens “Monaco aan de Maas” genoeg bekijks kregen van het publiek dat in grote getallen aanwezig was. De pitspoezen vermaken het publiek dat tot in de late uurtjes van de glamour van de Formule 1 en Jackie RC genoten.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading