Klien bevestigd door Red Bull Racing

[photo1]Zojuist heeft het team van Red Bull Racing de Oostenrijker Christian Klien bevestigd als tweede rijder naast David Coulthard. De aanstelling van Klien als tweede rijder was geen grote verassing, aangezien de Oostenrijker vorige week al testte voor het team. Het is het derde opeenvolgende jaar in de Formule 1 voor Klien die in 2003 de Masters of F3 wist te winnen op het circuit van Zandvoort.

Nu Klien bevestigd is door het team heeft het haar line-up voor volgend jaar rond. David Coulthard zal ook net als vorig jaar teamgenoot zijn van Klien, en onlangs kwam Robert Doornbos het team versterken als test-en vrijdagsrijder.

“Het is geweldig dat ik ook in 2006 voor Red Bull ga rijden. Komend jaar betekent nog maar het echte begin voor het team en ik denk dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt. Het is geweldig om erbij te mogen horen. Ik zal er alles aan doen om meer punten te scoren.” Aldus een ambitieuze Christian Klien die uiterst gelukkig is met het stoeltje voor volgend jaar.

Klien heeft ook nog wat aardige woorden over zijn teamgenoot David Coulthard die na zijn vertrek bij McLaren herboren te zijn. Klien is blij om Coulthard als teamgenoot te hebben. “Het is geweldig om samen met David te werken omdat ik nog steeds een jonge coureur ben en veel van hem kan leren. Net als ieder ander wil ik namelijk mijn teamgenoot verslaan op het circuit.”

Nancy Breebaart
F1News.nl

Loading