Leinders maakt in België Grand-Prix debuut?

[photo1]De twee grootste kranten van België melden vandaag dat Bas Leinders tijdens de Grand-Prix van België zijn Grand-Prix debuut zal maken. Een officiële bevestiging is er nog niet maar het lijkt er steeds meer op te lijken dat Gianmaria Bruni of Zsolt Baumgartner binnenkort plaats moeten maken voor de Belg.

De manager van Leinders, Marc Guiot, schijnt inmiddels 180 VIP-tickets voor maar liefst € 250.000 bij de organisatie van de Belgische Grand-Prix hebben gekocht. Deze tickets zou hij nodig hebben om de sponsoren van Leinders tevreden te stellen.

Inmiddels wordt er in België ook gefluisterd dat de organisatie van Belgische Grand-Prix een overeenkomst heeft afgesloten met enkele Belgische kranten. De organisatie zou belangrijk nieuws omtrent Leinders doorspelen aan de kranten. De organisatie heeft er namelijk alle baat bij de dat het nieuws omtrent Leinders zo snel mogelijk bekend is. Een bericht dat Leinders aan de start zal verschijnen in thuisland zal de ticket verkopen natuurlijk doen stijgen.

Leinders zegt nog steeds van niets te weten. De Belg zegt wel af en toe zaken op te vangen. Feit is echter dat de Belgische pers ook bekend maakte dat Leinders aan het begin van dit jaar voor Jordan zou testen. Leinders liet toen ook weten van niets te weten terwijl hij inmiddels al een stoeltje had gepast bij het team van Jordan.

Loading