Liuizzi wil weer racen

[photo1]De testcoureur van Force India F1, Tonio Liuzzi, wil in 2009 weer racen. Liuzzi vindt het toekijken op zondag naar de Grand-Prix “moeilijk”.

“Ik heb een overeenkomst met Force India F1”, zo verteld Liuzzi. “Als er wat gebeurd is er een grote kans dat ik weer racecoureur ben.”

Force India F1 rijdt momenteel met Adrian Sutil en Giancarlo Fisichella. Fisichella zei onlangs aan het begin van dit jaar een tweejarig contract te hebben ondertekent.

“Op dit moment is de situatie nog volledig open”, zo gaat Liuzzi verder. “Voor 2009 is er nog niets besloten dus niemand kan claimen voor volgend jaar al een stoeltje te hebben bij Force India F1.”

Mike Gascoyne, technisch directeur bij Force India F1, liet eerder dit seizoen weten dat de komst van Liuzzi Fisichella en Sutil flink onder druk zou zetten.
“Die boodschap is heel duidelijk voor Fisichella, voor allebei de racecoureurs. Als ze in 2009 nog willen rijden dan zullen ze moeten presteren. Zo niet, dan zal er iemand zijn die in 2009 weer racet.”

Loading