McLaren ontkent vertrek Dennis

[photo1]De Formule 1 renstal van McLaren heeft ontkend dat teambaas Ron Dennis aan het einde van dit seizoen zal vertrekken. Sinds begin januari gaan er in de Britse pers al geruchten rond, volgens de pers zou Dennis aan het einde van dit jaar stoppen en worden opgevolgd door Martin Whitmarsh.

Volgens andere geruchten zou Mercedes de rest van het team overnemen, dit bedrijf heeft nu 40% van de aandelen in handen. Ron Dennis en enkele partners bezitten 60% van de aandelen.

Ron Dennis is al meer dan 25 jaar in de Formule 1 actief, in die periode heeft hij grote successen behaald. Eerder liet Dennis al eens weten dat hij meer tijd voor zijn gezin wilde hebben, een vertrek zou dan ook geen grote verrassingen zijn.

McLaren ontkent de geruchten: “Het zijn speculaties, er is niets van waar. Deze beslissingen zijn nog niet door het team gemaakt en zijn momenteel ook nog niet aan de orde.”

Veel effect heeft de ontkenning niet, de Britse media melden nu dat een officiële bevestiging van het vertrek van Dennis niet lang meer op zich zal laten wachten. Overigens zal Dennis wel aan het team verbonden blijven, hij is namelijk directeur van de nieuwe fabriek.

Loading