Meer over Villeneuve

[photo1]Volgens Craig Pollock zal Jacques Villeneuve binnen een paar dagen een persconferentie geven waarbij hij zijn toekomstplannen bekend zal maken. Voor de Canadees lijken er geen andere opties in de Formule 1 te zijn. Voor Canada is dit opnieuw een ramp, na de Grand-Prix van Canada verliest men ook haar nationale held.

Het is nog niet bekend of Villeneuve aan de Grand-Prix van Japan zal deelnemen, daar beramen Pollock en Villeneuve zich momenteel over. Als Villeneuve niet wil rijden dan lijkt Takuma Sato zijn logische opvolger te zijn. Daarmee lijkt Villeneuve de afgelopen tijd toch geen nonsens te hebben verteld.

“Vrijdagmorgen ontvingen we een telefoontje” aldus Craig Pollock. “Het was David Richards, hij vertelde ons dat het contract niet verlengd zou worden. Het is zeer teleurstellend, het team was om hem gebouwd. De afgelopen 5 jaar heeft Villeneuve zich helemaal ingezet voor het team. Door de jaren heen kreeg Villeneuve andere aanbiedingen, hij kon weg maar hij deed dit niet, hij wilde succesvol worden bij B.A.R.”

Overigens is het nu zeer waarschijnlijk dat Pollock zijn aandeel van ongeveer 30% in B.A.R zal verkopen. Volgens de geruchten zou Pollock dan aandelen bij Jordan-Ford willen kopen. Volgens enkele geruchten in de paddock zou Villeneuve dan wel eens met Pollock mee kunnen verhuizen. Overigens zijn er ook geruchten die melden dat Villeneuve binnen enkele dagen zal aankondigen zijn helm aan de wilgen te hangen.