Minardi wil Verstappen

Het Minardi team van Paul Stoddart heeft serieuze interesse in Jos Verstappen. Graham Jones de persmanager van Minardi bevestigde dat het mogelijk is dat Verstappen zijn contract bij Orange Arrows verliest, als dit zo is staat Verstappen bovenaan het lijstje om volgend seizoen bij Minardi te rijden.

Volgens Stoddart zou Frentzen een contract bij Arrows ondertekenen, Verstappen zou zijn stoeltje dan kwijt raken. Als dit zou gebeuren wil Stoddart Verstappen in zijn team opnemen.

In 1999 deed Minardi Verstappen ook al een aanbieding, Verstappen testte toen bij Honda en liet het aanbod voor wat het was. Bij Minardi werken veel monteurs van het oude Tyrrell team waarvoor Verstappen in 1997 reed. Tevens kent Verstappen Stoddart persoonlijk. Stoddart bediende in 2000 het pitbord van Verstappen, tevens bezit de steenrijke Stoddart enkele Formule 1 bolides waarin Stoddart en Verstappen al meerdere keren in hebben gereden.

F1news.nl had vandaag kort contact met Arrows, een zegsvrouw van het team wist niet waarom Verstappen niet op de FIA lijst stond, ze verwachtte dat de lijst snel bijgewerkt zou worden.

Loading