Nieuw HP livery Williams

[photo1]Het Williams F1 team heeft vandaag in een persbericht laten weten morgen een nieuw kleurenschema te onthullen. Door het samengaan van Compaq en Hewlett Packard zal de Williams een nieuw kleurenschema krijgen.

[photo2]Morgen wordt het kleurenschema onthuld, de gebeurd op het circuit van Silverstone. Om alles aan te passen zijn er 2400 t-shirts van nieuwe logo’s en kleuren voorzien. Dit betekend dat er 1 kilometer blauw katoen werd gebruikt, en maar liefst 3,25 kilometer andere kleuren katoen.

Daarnaast is er nieuwe tv-reclame opgenomen, hierbij waren 50 medewerkers van het team van Williams betrokken. Voor de reclame is maar liefst 60 uur gefilmd, dit alles werd teruggebracht tot een spotje van 30 seconde.

[photo3]Op het hoofdkwartier van Williams in Oxfordshire werden zeven vrachtwagens in de nieuwe kleuren van HP gespoten. Daarnaast werden er drie racebolides en drie motorhomes overgespoten. Daarbij moeten we de helmen, merchandise, internetsites, en persmaterialen niet vergeten. Zelfs de muismatten van de computers zijn vervangen.

Dit alles is maar liefst 60 dagen gedaan, als dank heeft HP een motorhome voor Williams gebouwd. Dit motorhome is voorzien van de modernste technologie en staat in directe verbinding met HP en de fabriek van Williams. Via deze verbinding worden onder andere tactische beslissingen bepaald.

[photo4]Morgen om 13.00 op het circuit van Silverstone zal dit alles te zien zijn, F1News.nl houdt alles in de gaten. Morgen vind U bij ons de eerste foto’s.

Loading