Nieuwe merchandise op F1News.nl

[photo1]De volgende artikelen zijn nieuw bij ons binnen gekomen, deze zijn vanaf nu te bestellen in de F1News.nl shop.

Racing Arrows
Racing Arrows is een 13-delige documentaire over het Arrows Formule 1 team tijdens het seizoen 2000. Het team wordt een jaar lang achtervolgd door de camera wat een prachtig en volledig beeld van de Formule 1 geeft.

Elk detail word in de serie beschreven wat het geheel tot iets unieks maakt. Als echte Jos Verstappen of Formule 1 fan, kan dit niet in je verzameling ontbreken.

Speelduur: CA. 360 minuten (alle 13 delen op 3 dvd’s)
Engels commentaar
Prijs : 37,95 EURO (DVD), 26 EURO (VHS)

Gli Assi Del Volante- Ayrton Senna
Deze Italiaanse DVD is zonder enige twijfel de beste documentaire die over Ayrton Senna is gemaakt. Deze documentaire behandelt de eerste Formule 1 jaren van Ayrton Senna bij Toleman en Lotus. Je krijgt veel glorieuze actie’s van Ayrton Senna met Braziliaanse Samba muziek op de achtergrond te zien. Veel van de beelden zijn nog nooit eerder vertoond, absoluut een must voor elke Senna fan!

Speelduur: CA. 45 minuten
Italiaans commentaar
Prijs: 15,95 EURO (DVD)

Ayrton Senna – May 1994
Dit BBC tribuut is uitgezonden op de woensdag na het fatale weekend van de Grand-Prix San Marino van 1994. Iedereen met een Formule 1 hart zal dit vreselijke weekend nooit meer vergeten, in dit document ook aandacht voor het cartoon karakter-Senninha !

Speelduur: CA. 40 minuten
Engels commentaar
Prijs : 15,95 EURO (DVD)

The World Of Jackie Stewart
Deze 3-delige serie geeft aan wat Jackie Stewart is gaan doen na zijn actieve Formule 1 carrière (1973). Onder andere zijn inbreng bij de Ford Motor Compagnie, Jackie Stewart als zakenman. De serie is in 1995 opgenomen.

Een fraai document van één de beste coureurs ooit, Sir Jackie Stewart

Speelduur: CA. 75 minuten
Engels commentaar
Prijs : 16,95 EURO (DVD)

Loading