Nieuwe titelsponsor voor Jordan?

[photo1]Naar alle waarschijnlijkheid zal het team van Jordan volgend jaar weer een titelsponsor hebben. Het Britse team is momenteel in gesprek met bedrijven die grote interesse heb om titelsponsor te worden.

Volgens Mark Gallagher, hoofd marketing van Jordan, zal Jordan in de winter diverse nieuwe sponsoren presenteren waarmee het budget van het team aanzienlijk zal worden vergroot.

Vorig jaar verloor Jordan haar titelsponsor DHL, dit jaar rijdt Jordan zonder titelsponsor. Als Jordan een titelsponsor vind dan is het team één de van weinige Formule 1 renstallen die erin is geslaagd om nieuwe sponsoren aan te trekken.

“We zijn druk in onderhandeling met potentiële sponsoren voor de toekomst”, aldus Mark Gallagher. “Jordan zal het enige team zijn dat een grote sponsor zal presenteren, hiermee is de toekomst van Jordan veilig gesteld en kunnen we onze bolide verbeteren.”

“Het is niet zo dat wij dit jaar alleen sponsoren verloren, ook andere teams verloren belangrijke sponsoren. Renault verloor bijvoorbeeld Marconi en Williams Nortel, zo zijn er nog wel meer voorbeelden.”