Perridon wil Nederlanders in Jordan

[photo1]Trust directeur Michel Perridon heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met de Formule 1 renstal van Jordan. In deze overeenkomst heeft Perridon bedwongen dat er aan het einde van dit jaar enkele Nederlanders in de Formule 1 bolide van Jordan mogen testen.

Voor deze test is in ieder geval Christijan Albers benaderd.
“Christijan rijdt dit seizoen gewoon DTM, Perridon heeft inderdaad een contract met Jordan gesloten, waarin de mogelijkheid is opgenomen dat er met Nederlanders getest zal worden”, aldus de woordvoerder van Christijan Albers. “Hier zijn nog geen concrete afspraken over gemaakt.”

Afgelopen week deed zich het gerucht de ronde dat Albers voor Minardi zou gaan testen, deze geruchten kan het management van Albers niet bevestigen. Het is dan ook zeer onwaarschijnlijk dat we de Larenaar binnenkort in een Minardi in actie zullen zien, het derde Minardi stoeltje lijkt namelijk naar de Belg Bas Leinders te gaan.

De Nederlandse Formule 3000 coureur Robert Doornbos schijnt ook door Perridon benaderd te zijn.
“Er zijn nog geen concrete plannen met datums en hoe of wat”, aldus Doornbos. “Het belangrijkste nu is dat ik goed scoor met Arden in het Internationaal FIA F3000 kampioenschap dit seizoen en als ik daarbij een test krijg aangeboden in de Formule 1 zou dat geweldig zijn.”

Loading