Pollock bevestigd bod Arrows

[photo1]Craig Pollock heeft bevestigd dat hij een bod op het Formule 1 team van Arrows heeft uitgebracht. Er waren al geruchten omtrent Pollock, deze geruchten bleken dus waar te zijn.

“Vier maanden geleden ben ik begonnen met praten” aldus Pollock. “Ik heb toen een bod uitgebracht, maar Arrows vond dit niet goed genoeg. Ik heb dinsdag voor het laatst contact gehad met Tom Walkinshaw, ik heb donderdagavond een nieuw bod uitgebracht. Ik wacht nu op het antwoord.”

“Ik heb geen haast, hoe langer het duurt hoe minder het team waard word. Ik denk niet dat Arrows naar de volgende Grand-Prix zal gaan als er geen oplossing is gevonden, de volgende race is zondag al.”

“Ik ben realistisch, ik heb geen slapeloze nachten over het team van Arrows. Als het niet lukt dan is het jammer, ik heb het geprobeerd. Ik denk dat ik 80% kans heb.”

Red-Bull is de andere partij die het team van Arrows wil overnemen. Craig Pollock was mede oprichter van British American Racing, aan het begin van dit jaar werd hij ontslagen. Pollock is ook de manager van Jacques Villeneuve.

Loading