Trust en Jordan weer een stap verder

[photo1]De Formule 1 renstal van Jordan heeft telefonisch bevestigd de intentie te hebben met Jos Verstappen en Trust in zee te gaan. Komende dagen gaan Jordan en Trust de overeenkomst uitwerken om tot een definitief akkoord te komen.

Gedurende de afgelopen weken is intensief contact geweest tussen het Jordan F1 Team en Trust om tot een mogelijke samenwerking te komen. De door Trust gestelde termijn van vanmiddag 17.00 uur, om duidelijkheid te verkrijgen van het team, is verstreken. Na uitvoerig telefonisch onderhoud tussen Michel Perridon, directeur van Trust, en Eddie Jordan, teameigenaar van Jordan, heeft het team positief gereageerd op het voorstel.

“Jordan heeft telefonisch zijn woord gegeven,” aldus Michel Perridon. Hierbij is besloten dat gedurende de komende dagen het akkoord tussen beide partijen definitief afgerond zal worden. Dit betekent dat zodra de contracten uitgewerkt en getekend zijn, Jos Verstappen komend seizoen in de EJ14 op de grid zal verschijnen!

“We zijn blij dat we weer een stap verder zijn. Jos is een uitstekende rijder met een enorme staat van dienst, die absoluut een stoel in de Formule 1 verdient.’’ aldus Perridon.

Dit betekend dat het zo goed als zeker is dat Jos Verstappen komend seizoen voor Jordan zal uitkomen. Een handtekening is er nog niet gezet, het gaat nu echter nog om de details, wij verwachten dan ook dat Jos Verstappen spoedig zal worden gepresenteerd als Jordan coureur.

Loading