Trust en Verstappen breken met Minardi

[photo1]Jos Verstappen staat in het Formule 1 seizoen 2004 niet voor het Minardi F1 team op de grid. Na vele uitvoerige gesprekken tussen Paul Stoddart, Trust en het management van Jos over de ontwikkelingen binnen en de toekomst van het Minardi F1 team is definitief besloten niet nog een seizoen met het Minardi F1 team in zee te gaan.

Alle mogelijkheden voor Jos binnen het team zijn tot in detail besproken en onderzocht. Het ontbrekende vertrouwen bij zowel Trust als Jos Verstappen en zijn management, in positieve technische ontwikkelingen binnen het Minardi team zijn voor deze beslissing doorslaggevend geweest. Kansen op verbetering van de prestaties van de F1 wagen worden door beide partijen zeer klein geacht.

Hierdoor wil Trust, als fabrikant van technologische producten, komend seizoen niet meer geassocieerd worden met het team, waar de technologische ontwikkelingen en dus prestaties achterblijven. Ondanks deze ontwikkelingen blijft Trust zeer positief over bereikte commerciële resultaten van de sponsoring bij Minardi en blijft het Paul Stoddart dan ook dankbaar voor de goede samenwerking tijdens het afgelopen jaar.

Loading