Trust wil ander management Verstappen

[photo1]De hoge gestelde eisen in het rijderscontract door het management van Jos Verstappen hebben geleid tot een breuk in de onderhandelingen met het Jordan Grand Prix team. Trust heeft daarom de banden met het management van de coureur verbroken.

Na de uitvoerige en intensieve onderhandelingen tussen Trust, het management van Jos, Eddie Jordan en Ian Phillips, de Commercieel Directeur van Jordan, hebben uiteindelijk de hoge gestelde eisen van het rijderscontract door het management van de coureur geleid tot een breuk. Het Jordan Grand Prix team koos daarom vrijdag voor de Italiaanse coureur Giorgio Pantano als tweede rijder.

Trust heeft eerder bevestigd achter Jos als coureur te blijven staan en hem te blijven steunen. “Dit geldt nog steeds, enkel niet met het huidige management. Indien zich nog mogelijkheden zouden voordoen om een stoel te bemachtigen gedurende het komende seizoen wil Trust deze kans voor de volle 100% benutten en niet laten mislopen op te hoge eisen van het management van Jos”, aldus Trust directeur Michel Perridon.

Eddie Jordan bevestigde: “Een trieste conclusie, we hadden een overeenkomst met de sponsoren, deze zijn altijd positief geweest.”

Trust wil echter wel actief blijven als sponsor in de autosport en onderzoekt momenteel verschillende mogelijkheden. “Er zijn voldoende aanwezige talenten in Nederland, die met de juiste sponsoren en het juiste management verder kunnen groeien en binnen afzienbare tijd in de Formule 1 kunnen rijden”, aldus Trust.

De manager van Verstappen, Huub Rothenhgatter wilde niet reageren: “Ik ben volslagen verbijsterd over hetgeen wat ik nu lees op de Jordan site en de inhoud van het persbericht van Trust. Ik wil nu even geen commentaar geven.”

Loading