Vettel naar Toro Rosso?

[photo1]Geruchten doen de ronde dat Sebastien Vettel in Hongarije wel eens zou kunnen instappen bij Toro Rosso als vervanger van Scott Speed. De geruchten gaan rond na interviews met Franz Tost en Scott Speed die fel naar elkaar uithaalden. Misschien dat Vettel deze week al gaat testen voor Toro Rosso.

Tost vertelde in een interview aan motorline dat alleen echte coureurs de race hadden gefinisht terwijl Gerhard Berger niet uitsloot dat Liuzzi of Speed voor het eind van het seizoen het veld moeten ruimen. De uitspraken schoten onder meer Scott Speed in het verkeerde keelgat en die gaf weer te kennen dat de teamleiding hem en Liuzzi nooit echt steunden en dat ze zo snel mogelijk van hem en Liuzzi af zouden willen.

Toro Rosso flirt openlijk met coureurs als Sebastien Bourdais en Sebastien Vettel voor 2008. De laatste naam wordt in geruchten dus genoemd als vervanger voor Speed vanaf de volgende race. Echter moet zijn huidige team, BMW Sauber, hem wel vrijgeven uit zijn contract. Vettel reed dit jaar al 1 race voor BMW op Indianapolis in die race werd hij 8e.

Edwin Scholten
F1News.nl

Loading