Zorgeloos F1 streamen en niks missen van Max Verstappen

Ben jij een echte Formule 1 fan? Dan wil je natuurlijk niets missen van de races waarin onze Nederlandse trots Max Verstappen schittert. Maar wat als je niet altijd thuis voor de buis kunt zitten om de spannende races live te volgen? Natuurlijk is de optimale beleving het circuit zelf, maar om nu iedere race af te gaan, is niet alleen qua kosten een enorme last, maar ook logistiek gezien niet altijd even praktisch. Gelukkig kunnen we vandaag de dag natuurlijk ook gewoon alles streamen op onze televisie en dus ook vanaf de bank kijken hoe onze held het ook nu weer doet. Komt het nu een keer voor dat je om wat voor reden dan ook niet de mogelijkheid hebt om thuis te kunnen kijken? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je, zodat je overal en altijd toegang hebt tot de race.

Zorg dat je scherp beeld hebt

Niets is zo frustrerend als een haperende livestream tijdens een belangrijk moment in de race. Vooral met die enorme snelheden, kan er in een seconden of twee ontzettend veel gebeuren. Denk alleen maar eens terug aan het moment dat Max in de laatste bocht Hamilton wist in te halen en daarmee zijn eerste wereldtitel pakte. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele internetverbinding met voldoende mb’s. Met een goede internetverbinding hoef je je gelukkig geen zorgen te maken over de snelheid en kwaliteit. Houd er alleen wel rekening mee dat je het juiste abonnement afsluit. Stel dat je een basis abonnement hebt en je twee kinderen zitten boven te gamen, dan kan het zijn dat je beneden hiervan hinder ondervindt.

Kijk op je telefoon

Natuurlijk is er niets prettig dan te kunnen streamen op je televisie. Toch kan het zijn dat je om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid bent om dit te doen. Gelukkig biedt onze telefoon dan uitkomst. Het grote voordeel is dan dat je overal en altijd kunt kijken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je iets mist. Wel is het belangrijk dat je beschikt over voldoende internet, aangezien het streamen op een 4- of 5G verbinding best wat data kost. Ook is het verstandig een powerbank mee te nemen, voor het geval je batterij leeg is. Om het voor jezelf net even wat spannender te maken, is het ook leuk om in te zetten op bijvoorbeeld de snelste ronde. Via een online casino kun je dan een bepaald bedrag inzetten op een coureur waarvan je denkt dat deze zal winnen, zodat je kans maakt op een leuk geldbedrag.

Kijk samen met vrienden

Wat is er nu leuker dan de race samen te kijken met vrienden. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld afspreken om naar de plaatselijke kroeg te gaan, maar is het ook leuk om bij iemand thuis te kijken. Belangrijk is dan alleen wel dat jullie afspraken maken over bijvoorbeeld het doen van de boodschappen, zodat niet iedere keer dezelfde verantwoordelijk is voor de hapjes en drankjes. Het is daarom dus ook aan te raden iedere keer bij iemand anders te gaan kijken, zodat niet iedere keer dezelfde de boel thuis heeft.