Pantano naar Jordan?

[photo1]Volgens BBC Radio lijkt de 25-jarige Italiaan Giorgio Pantano er met het laatste vrije Jordan stoeltje vandoor te gaan. Pantano zou met de Formule 1 renstal van Jordan in een vergevorderd stadium van onderhandelen zijn, volgens BBC Radio lijkt het slechts een kwestie van tijd te zijn voordat het contract zal worden ondertekent.

Pantano testte eerder bij McLaren, Williams, en Benetton. Vorig jaar eindigde de Italiaan als 2e in het Internationale Formule 3000 kampioenschap, daarnaast schreef Pantano in 2000 de Duitse Formule 3 titel op zijn naam in zijn eerste seizoen in de autosport.

De Italiaan zou enkele miljoen euro’s aan sponsorgeld op tafel kunnen leggen. Volgens onze bronnen zou het hierbij om een grote Monegaskische sponsor gaan. Voor Eddie Jordan zou dit voldoende reden zijn om Pantano in huis te halen. Afgelopen vrijdag liepen de onderhandelingen tussen Jos Verstappen en Eddie Jordan definitief spaak. Bij Jordan lijkt de deur voor de Nederlander nu definitief gesloten te zijn.

Loading