Pastorelli vijfde in tweede Euro3000 race

[photo1]Nicky Pastorelli is afgelopen weekend vijfde geworden tijdens de Euro3000 race op het Franse circuit Magny Cours. Pastorelli, die zich voor de race als vierde gekwalificeerd had, maakte een slecht begin van de race mee.

“Voor de laatste race had ik me als vierde gekwalificeerd. Helaas kwam ik bij de start zeer slecht weg, waardoor ik meerdere plaatsen
verloor. Na een spannende inhaalrace, waarbij ik één van de snelste op de baan was, ben ik toch nog als vijfde geëindigd.”

De vrije trainingen van de vrijdag startten goed, na een paar ronden om de baan te leren kennen, verliep de samenwerking met het team uitstekend.

Ook de vrije trainingen van zaterdag morgen verliep naar wens, Pastorelli eindigde de sessie als vierde. Het team had de wagen goed geprepareerd voor de kwalificatie, ondanks verkeer tijdens zijn snelle ronde kon Pastorelli zich toch nog als vierde kwalificeren.