Wie test er voor Jaguar?

[photo1]Het Jaguar Racing team heeft vandaag tegenover F1News.nl bevestigd dat het op 25 november in actie zal komen op het bochtige circuit van Valencia. Teambaas Tony Purnell wil dan met twee Jaguar’s in actie komen.

“Het liefst willen we het winterprogramma met twee bolides afwerken”, aldus Nav Sidhu. “We willen de beste mogelijk voorbereiding voor 2004, daarom willen we de tweede coureur het liefst voor die tijd vast leggen. We zijn druk bezig met de onderhandelingen, deze zijn erg complex en nemen veel tijd in beslag.”

Er is dus een reële kans aanwezig dat er op 25 november meer duidelijk word over de tweede Jaguar piloot. Momenteel worden Jacques Villeneuve, Heinz Harald Frentzen, Nick Heidfeld, Jos Verstappen, Anthony Davidson, Alex Yoong, en Justin Wilson met het stoeltje in verband gebracht.

Jos Verstappen lijkt een van serieuzere kandidaten te zijn. De Nederlander heeft het benodigde budget en ervaring en wil daarnaast maar al te graag in een Jaguar stappen. Op 25 november weten we mogelijk meer…

Loading